top of page

Vitamin C Hakkında Bilmedikleriniz

Cildimizdeki C vitamini hem kollajen sentezinde rol alır, hem de antioksidan olarak görev alır. Güneşe çıktığımızda veya sigara içtiğimizde cildimizdeki C vitamini azalır. Aynı zamanda yaşlanma ile de ciltteki C vitamini depoları azalır.

C vitamini içeren kozmetikler ciltteki ince çizgileri azalttığı gibi, pigmentasyona yol açan kimyasal mekanizmayı da engeller.

İçeriğinde C vitamini olan ürünlerin kullanımı cilt yaşlanmasını ve güneş hasarını engeller. Ancak C vitaminini cilt kremleriyle ciltte emilimi oldukça zordur. Cildin C vitamini forumunu emebilmesi için enkapsüle nano teknolojik formüle sahip olması gereklidir. C vitamini ancak bu teknoloji ile cildin ulaşılması gereken katmanına kadar ulaşılır. Bu teknolojiyle üretilen Renovasy ürünlerini incelemek ve ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için tıklayın->

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

shop.optimusmedikal.com

bottom of page